Alătură-te comunității Global Shapers, inițiativă a Forumului Economic Mondial

Distribuie prietenilor:


Ce este Global Shapers?

Global Shapers este o rețea globală de tineri, care sunt excepționali prin realizările, potențialul și implicarea lor în crearea unei schimbări pozitive la nivel local. Comunitatea Global Shapers este o oportunitate de voluntariat, structurat sub forma unor „hub-uri” care sunt împărțite prin diferite orașe ale lumii. Fiecare Hub își definește proiectele care vor avea impact asupra societății lor, fiind aliniate la prioritățile globale. Deși, obiectivul principal este îmbunătățirea comunității locale, deseori membrii acestora se unesc cu alte huburi, pentru a crea un impact la nivel global.

Comunitatea Global Shapers a fost lansată în iunie 2011, ca inițiativă a Forumului Economic Mondial. De atunci, comunitatea a crescut până la 428 de Hub-uri în 148 de țări. 

Astăzi, sunt peste 9000 de membri angajați în aceste comunități locale și sunt activ implicați în dezvoltarea comunității în care locuiesc. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.globalshapers.org

Despre Global Shapers Chișinău

Hubul din Chișinău este alcătuit din tineri antreprenori și schimbători de opinie care s-au angajat să dezvolte comunitatea orașului în diferite sectoare. Prioritățile pentru anul curent sunt schimbările climaterice, educația de calitate, antreprenoriatul social, diversitatea și incluziunea socială.

Criteriile de eligibilitate pentru a deveni membri Global Shapers:

  • Vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani
  • Locuitor al orașului Chișinău
  • Abilități bune de comunicare
  • Capacitatea de a lucra în echipă
  • Calitate de lider
  • Cunoașterea limbii engleze
  • Spirit de inițiativă

Global Shapers Chișinău Hub nu face discriminare în funcție de domeniul de activitate, naționalitate, religie, rasă și sex.          

Dacă cauți tineri ca și tine și vrei să aduci un impact în Chișinău și în întreaga lume, completează formularul de aplicare până pe 20 iulie:  https://forms.gle/nL95EZQMn6FoxZFu9

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet