În atenția cadrelor didactice



Stimați profesori!

Prin prezenta vrem să invităm cadrele didactice să participe la cursurile de formare din cadrul proiectului „EduPreneurship – a new way of bringing innovation in education", susținut de Programul de Granturi al Ambasadei SUA și organizat de „Laboratorul de Inovare Pedagogică și Dezvoltare Personală” (Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” ).

Termenul EduPreneurship a fost folosit frecvent în ultimii ani pentru a descrie strategiile de îmbunătățire a educației. Prin intermediul prezentului proiect, ne propuem să lărgim termenul de Edupreneurship și să ajutăm profesorii să-și dezvolte propriile idei de inovare în educație și să le valorifice prin crearea cursurior, trainingurilor sau altor produse și promovarea acestora în mediul online.

Scopul principal al proiectului constă în a le oferi profesorilor posibilitatea de ași îmbunătăți atât abilitățile soft, cât și cele dure prin dezvoltarea propriilor talente și transformarea acestora în oportunități profesionale.

Prin participarea la cursurile din proiect veți învăța cum să construiți noi afaceri educaționale, să dezvoltați noi instrumente ed-tech, să creați propriile traininguri și/sau cursuri și să lansați start-up-uri în domeniul educațional, etc.

În acest scop, vă invităm să participați la următoarele trei cursuri care se vor desfășura în perioada noiembrie 2022 - februarie 2023:

1. Educație financiară și antreprenoriat social (Financial education and social entrepreneurship)

2. Digitalizarea educației: Proiectarea și facilitarea cursurilor E-Learning (Digitalization of education: Design and Facilitation of E-Learning Courses

3. Branding și marketing pentru startup-uri (Branding & Marketing for Startups)

Cursurile vor fi organizate în format online. Durata unui curs este de 3 luni.

La final de proiect, participanților care vor întruni condițiile proiectului, le vor fi înmânate certificate cu indicarea numărului de ore.

Menționăm că proiectul folosește limba engleză ca mijloc de predare, ceea ce înseamnă că toate cursurile vor fi livrate în limba engleză. Acest fapt vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile lingvistice și vă va oferi oportunitatea de a vă extinde audiența, de a obține acces la o gamă largă de informații, de a face legătură cu profesori din alte țări și de a face schimb de experiență și bune practici.

Pentru a vă înregistra la cursuri, vă rugăm să accesați următorul formular: formular

Data limită: 13 noiembrie 2022

Deoarece numărul de beneficiari este limitat la doar 30 persoane, participanții vor fi selectați după principiul primul venit, primul servit.

Este important să rețineți că în cadrul proiectului veți avea oportunități reale de a vă dezvolta și promova ideile prin publicarea cursurilor create pe platforma TeachEdu Hub. În acest scop, nu ezitați să vă înregistrați pe TeachEdu Hub (TeachEdu HUB).

Pentru a rămâne la curent cu cele mai recente știri din educație, Urmărește-ne pe pagina de FaceBook Teach Edu .

Pentru orice informații adiționale vă rugăm să ne contactați la adreasa email teachedu.md@upsc.md sau evelinagorobet@gmail.com sau la numărul de telefon +37369106374.

Persoana de contact Evelina Gorobeț.

Cu mult respect,

Echipa DP Inovation LAB

Articol adaugat de: Evelia Gorobet