Participă în pre-acceleratorul online pentru studenți și liber profesioniști Dreamable. Învață, generează idei și lansează un startup tehnologic



Echipa de organizare a pre-acceleratorului de afaceri complet online, Dreamable, a pregătit o serie de întrebări și răspunsuri despre programul online dedicat tuturor tinerilor, studenților și liberilor profesioniști. 

Ce este Dreamable?
Dreamable este un program online de pre-accelerare pentru tinere și tineri care vor să învețe cum să lanseze o afacere tehnologică de la zero.

Ce voi învăța timp de două luni în Dreamable?

Într-o perioadă de două luni vei învăța cum să dezvolți o afacere tehnologică de la zero, vei construi un concept de afacere și vei învăța cum să-l prezenți viitorilor parteneri și investitori.

Vei participa la sesiuni săptămânale livrate de către mentori locali, vei genera idei inovatoare și tehnologice, care vor rezolva probleme mărețe proprii sau din comunitatea ta. 

Pentru cine este acest program?

Programul este gândit pentru tinerele și tinerii care vor să se inițieze în domeniul antreprenoriatului tehnologic, preponderent studenți și liber profesioniști cu sau fără o idee de afacere. 

Programul este unul potrivit pentru a înțelege la modul practic cum poți identifica o idee, cum să găsești potențiali clienți, cum să-ți promovezi produsul/serviciul dezvoltat, cum creezi un prototip și primul Minimum Viable Product (prototip), ce strategii de vânzări sunt potrivite și cum să-ți prezinți ideea ta în fața investitorilor.

Cât timp durează programul?
Durata programului este de 2 luni, perioada 11 mai - 29 iunie.

Ce înseamnă ore de mentorat?
În Dreamable participanții vor avea posibilitatea să se conecteze în ședințe private cu cei mai buni mentori care te vor ghida și ajuta pe toată durata programului în dezvoltarea propriei afaceri tehnologice.

Ce vei obține dacă te înscrii în Dreamable?

  • Programul este structurat în opt module esențiale pentru a dezvolta un startup tehnologic de succes: vei învață totul despre startup-uri scalabile, de la cum să găsești o idee potrivită, un model de business viabil până la cum să faci marketing și să lansezi afacerea;
  • Vei avea acces la sute de resurse și materiale educaționale relevante;
  • Vei avea posibilitatea să cunoști tineri și tinere cu aceleași viziuni, valori și interese, cu care vei interacționa și, potențial, colabora.

Cât timp este necesar pentru a participa în Dreamable?
În jur de 10 ore pe săptămână, într-un cadru de timp flexibil.

Care este procedura de înregistrare la pre-accelerator?
Completarea formularul de aplicare până pe data de 09 mai, ora 23:59.

Dreamable are taxă de participare?
Costul programului este de de 799 MDL. Taxa de participare va oferi acces la toți mentorii, traininguri și la platforma de e-learning Upfactory, unde participanții vor lucra la sarcinile pre-acceleratorului pe parcursul celor două luni. 

În ce limbă va fi programul? Programul va fi în limba română.


Ce se întâmplă la sfârșitul pre-acceleratorului?
Participanții vor avea posibilitatea să prezinte ideea la investitori și să primească investiții în afacerea lor. O altă componentă importantă este că se vor alătura comunității de fondatori și absolvenți care vor primi asistență din partea rețelei noastre de mentori și antreprenori. De asemenea, vor fi primii care vor avea acces la viitoarele oportunități de dezvoltare a afacerii.

Până când sunt deschise aplicările?
Toții doritorii pot aplica în Dreamable până pe 09 mai, ora 23:59. 

Formularul de înscriere în Dreamable îl găsești aici: https://bit.ly/AplicainDreamable 

Dreamable este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat „Dreamups” în parteneriat cu Orange Systems.