Program de dezvoltare profesională de elaborare a proiectelor și propunerilor pentru finanțare



Orange Agency Job Vacancy Announcement Facebook Post 1📣   Recrutăm participanți la Programul gratuit de dezvoltare profesională: ”Elaborarea proiectelor și propunerilor pentru finanțare - lecții inspirate din experiența unui absolvent Fulbright.”

America House Chișinău, centrul cultural al Ambasadei SUA în Republica Moldova, invită angajații instituțiilor publice și ONG-urile din Chișinău să participe la Programul gratuit de dezvoltare profesională: ”Elaborarea proiectelor și propunerilor pentru finanțare - lecții inspirate din experiența unui absolvent Fulbright.”🎓

Programul va include trei sesiuni de instruire, lucru independent și activități practice, care se vor desfășura în format online.

Iar pentru exercițiul practic participanții vor lucra în echipe și vor crea un proiect de grant care va fi prezentat la sesiunea finală care se va desfășura la sediul America House Chișinău situat pe str. Bănulescu Bodoni 27.

Trainerul acestui program este, Olga Morozan, absolventă a Programului Fulbright cu experiență de management și coordonare a proiectelor finanțate de Ambasada SUA în Republica Moldova, departamentul de Stat SUA, Fhi360, IREX Moldova, European Endowment for Democracy, s.a.

Pentru a beneficia de acest program, vă rugăm să completați acest chestionar: https://forms.gle/26kPR4dzdwqbFPPw5

Data limită de înregistrare este 10 febriarie

Vă încurajăm să aplicați la acest program gratuit de instruire.