Participă la ediția a II-a a Taberei de educație financiară „Dă sens banilor”

Cea de-a doua ediție a Taberei de educație financiară „Dă sens banilor”, inițiată de Banca Națională a Moldovei și Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, vine cu oportunitatea de a oferi publicului o vacanță mai interesantă și mai plină.

Astfel, persoanele cu vârsta de peste 16 ani au posibilitatea să participe, în perioada 9-13 august 2021, la un eveniment în format online conceput să-i reunească pe cei care doresc să își dezvolte cultura financiară, într-o atmosferă de conversație utilă, plăcută și eficientă.

Tabăra de educație financiară include cinci sesiuni, a câte 90 de minute fiecare, la diverse subiecte din domeniul financiar-bancar. Acestea vor ajuta participanții să înțeleagă mai bine, cum funcționează sistemul financiar, care este rolul Băncii Naționale a Moldovei, la ce trebuie să fie atenți atunci când iau un credit, cum să folosească în siguranță metodele de plată fără numerar ș.a.

Instruirea va avea loc pe platforma ZOOM, în limba română. În final, participanții la toate sesiunile vor primi câte un certificat de participare.

Persoanele interesate se pot înregistra, completând până la data de 5 august 2021 (inclusiv) formularul on-line, indicând adresa electronică la care urmează să fie expediate datele de acces la eveniment.

Organizatorii își propun, ca atelierul de lucru să aducă mai multă claritate în înțelegerea lumii financiare moderne ce solicită tuturor zi de zi decizii optime pentru a face viața fiecăruia în parte mai ușoară și mai bună în perspectiva incluziunii financiare. 

Pentru mai multe informații despre ediția din acest an a Taberei de educație financiară „Dă sens banilor” și agenda evenimentului accesați paginile web și paginile de pe rețelele de socializare ale ale organizatorilor:

- www.bnm.md;

- www.expert-grup.org;

- Facebook/dasensbanilor.