Current Trends in Journalism and Media (eveniment desfășurat în limba engleză)

AH LOGO CHISINAU 1

„Tendințele actuale în jurnalism și mass-media” este unul dintre cursurile de formare online din cadrul proiectului „Consolidarea creativă a comunității pentru generația următoare de jurnaliști și profesioniști din mass-media” finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și implementat de Compania IP „Teleradio-Moldova ". Instruirea a inclus 4 ateliere de lucru despre transformarea digitală necesară în situația actuală, din cauza pandemiei globale. De asemenea, s-a pus accentul pe problemele diversității și incluziunii în mass-media și jurnalism. Participanții au aflat mai multe despre situația actuală în mass-media din SUA, apoi au reflectat la cum ar putea arăta diversitatea și incluziunea pentru contextul lor național și local și au explorat tendințele actuale în mass-media pentru copii.

America House Chișinău vă invită să vă alăturați pentru a afla despre Drepturile Omului în Moldova pe 2 iunie la ora 17:00. Dr. Darlington și doamna Natalia Beregoi vor vorbi despre scopul acestei instruiri, subiectele abordate în cadrul instruirii, feedback-ul și impresiile participanților (https://fb.me/e/eugrbBBA6 ).

Faceți cunoștință cu vorbitorii:

Dr. Kay-Anne Darlington - profesor asistent de comunicare la Universitatea din Rio Grande. Licențiată în mass-media și comunicare de la Institutul de media și comunicare din Caraibe (CARIMAC) la Universitatea din Indiile de Vest din Kingston, Jamaica; iar masteratul îl deține în studii internaționale și doctoratul în comunicare de la Universitatea Ohio. Are peste 15 ani de experiență în proiecte de educație terțiară, formare, comunicare și cercetare în Grenada, Jamaica, Kenya, Sf. Lucia, Sf. Vincent și Grenadine și Statele Unite.

Natalia Beregoi - Șef Serviciu de comunicare IP și relații internaționale Compania „Teleradio-Moldova”, absolventă  a programului american SUSI.

 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet