Instruire Gratuită în Educație Financiară

Distribuie prietenilor:136953046 313976079988729 1274882101639521315 n
Organizația - Double Case Moldova - lansează programul gratuit „Educație Financiară pentru TINE”.  Ne propunem să instruim mai multe grupuri de persoane și să le facem cunoștință cu oportunitățile domeniului financiar.

Cursul teoretic „Educație Financiară pentru TINE” durează 4 lecții complete și este absolut gratuit oricăror categorii de persoane ce au împlinit deja 18 ani.

Vom aborda subiecte de educație financiară, dezvoltare personală și antreprenorială cât și time-management, money-management și analiza business-urilor din Europa și Moldova.

Am pregătit un set întreg de lecții duse de experți financiari și consultanți acreditați la noi în țară! Programul gratuit de instruire gratuită este valabil până la data de 1 mai. Doritorii de a veni, a se dezvolta și a studia alături de ceilalți sunt rugați să se completeze formularul de mai jos, pentru a rezerva un loc.

ACCESEAZĂ AICI ȘI APLICĂ: https://bit.ly/3s6K2Wp 

Vă așteptăm la CURS! Promitem informații interesante, interactivitate și o atmosferă necesară dezvoltării personale!

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.