ANUNȚ: A.O. Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor este în căutarea celor mai activi FORMATORI DE OPINIE din 6 localități ale raionului Strășeni!

Distribuie prietenilor:A.O. “Asociația pentru Valorificarea Deșeurilor”, implementator a proiectului Gestionarea deșeurilor solide prin implicarea activă a comunității” în 6 localități ale raionului Strășeni (mun. Strășeni, satul Scoreni, comuna Lozova, satul Vorniceni, satul Negrești și satul Sireți) în cadrul Programului de Granturi Locale al UE ,,Fii schimbarea: Cetățeni implicați – Comunități durabile!”, lansat prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) este în cautarea Formatorilor de Opinie pentru a participa activ în cadrul seminariile informative și a activităților planificate în cadrul proiectului.

Formator de opinie

 

Cine sunt FORMATORII DE OPINIE?

Cadrele didactice, bibliotecarii, educatorii, reprezentanți ai ONG-urilor de mediu și ai Autorităților Locale, elevi, liceeni și alte persoane active din localitățile beneficiare, care vor participă activ în formarea și educarea civică și eco-responsabilă a copiilor, dar și a tuturor locuitorilor din comunitate.

 Ce activități sunt planificate?

  1. Participarea în cadrul sesiunilor de informare, focus grupuri pentru a obține noi cunoștințe privind practicile de colectare selectivă a deșeurilor și beneficiile acestora pentru mediu și sănătate, inclusiv bunele practici de diseminare a acestor informații, în baza unor instrumente interactive de instruire.
  2. Participarea în organizarea și derularea Campaniei locale de colectare a deșeurilor reciclabile împreună cu elevii din instituțiile de învățământ, inclusiv premierea câștigătorilor.
  3. Acces și comunicare directă cu echipa de proiect, pentru a facilita realizarea obiectivelor propuse și pentru a pune la dispoziția formatorilor informații necesare în domeniu.


Cum vă înregistrați?

Pentru a vă înregistra în calitate de formator de opinie, Vă rugăm să completați formularul și veți primi ulterior mai multe informații privind agenda evenimentelor planificate - https://forms.gle/aoKUdEPxf3S5HCNc9

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerul proiectului pentru Regiunea de Dezvoltare Centru este Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă AGER în parteneriat cu Asociația Obștească Agenția pentru Dezvoltare Regională „Habitat” (AO ADR ”Habitat”).


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.