Ești interesat de licitațiile publice? CCI a RM te invită să accesezi serviciul de consultanță online- HelpDesk

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ și finanțate de Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor ce intenționează să depună dosare pentru participarea la licitațiile privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice și a lucrărilor de construcție pentru reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare să apeleze la serviciul de consultanță online- HelpDesk, care va fi asigurat de către Camera de Comerț a Republicii Moldova, cu participarea experților din România și Republica Moldova, cu scopul de îmbunătățire a calității ofertelor depuse pentru  licitațiile lansate de ADR-urile din Republica Moldova.

Facem mențiunea că serviciul de consultanță se acordă doar pentru aspecte ce țin de partea procedurală a documentației de achiziție (Volumul I și II) nu și pentru aspecte de natură tehnică sau aspecte care țin de fundamentarea prețului ofertei.

Serviciile HelDesk-ului vor fi active, după cum urmează:

► 16 aprilie 2020 (ora 09:00 – 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 15 aprilie 2020, ora 15:00

► 22 aprilie 2020 (ora 09:00 – 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 21 aprilie 2020, ora 15:00

Limba de comunicare – limba română.

Înregistrările se fac în baza Formularelor (descarcă) de solicitare a serviciului dat completate și transmise pe adresa de e-mail: inga.leontean@chamber.md în termenii sus-menționați.

Ulterior, persoanele înregistrate  vor fi informate privitor la  ora și modalitatea de acces prin expedierea  link –lui de acces, Ghidului Utilizatorului și a Declarației de exonerare a răspunderii.

Serviciul de consultanță este gratuit (pentru a beneficia de acest serviciul este necesar  acces la  calculator sau telefon mobil cu conexiune la Internet, cameră web și microfon).

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la CCI a RM, persoana responsabilă- Inga Leontean, mob: 068 66 01 04.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet