Te îngrijorează schimbările climatice, aplică la activEco 2020!

Distribuie prietenilor:


2020 activEco promo site RORU

Ești dornic(ă) să acționezi pentru un viitor mai bun, mai verde, mai sigur? În pofida carantinei, te așteptăm la programul de educație ecologică activEco, prin care sprijinim tinerii să devină agenți ai schimbării în Moldova și în regiunile învecinate din Ucraina și România (activeco-program.org/ro).

📣 Te invităm cu drag la Sesiuni de Impuls Online (în română și rusă), unde vei găsi prima doză de motivație și entuziasm, alături de alți oameni care îți împărtășesc valorile. Ca să aplici, trebuie doar să completezi acest formular până pe 5 APRILIE, 23:59 - bit.ly/activEco2020-RO-RU

Întâlnirile vor avea loc online în perioada 10-25 aprilie, prin intermediul platformei Zoom - deci, ai nevoie doar de conexiune la internet. 

👉 CINE POATE SĂ APLICE - oricine cu vârsta între 16-35 de ani, din Moldova sau din regiunile învecinate ale României și Ucrainei.

👉 CE URMEAZĂ - după Sesiunile de Impuls Online, activEco va continua cu o serie de webinare, ce vor acoperi teme actuale precum transportul sustenabil, alimentația sănătoasă, etc. Vei fi încurajat să-ți implementezi propriul proiect pe o temă la care ții, cu suportul unui mentor și un mic grant de până la €500. După implementarea proiectului, te vei alătura comunității de 330 de absolvenți de programe EcoVisio, pentru care pregătim constant evenimente și oportunități speciale. 

💚 Așteptăm cu drag aplicația ta! Dacă ai întrebări, i le poți adresa Elenei Tacu, +373 611 458 14 

MAI MULTE DESPRE ACTIVECO | Facebook: activEco

------------------------------------------------
Programul activEco este organizat de EcoVisio în parteneriat cu Theodor-Heuss-Kolleg (Germania), cu sprijinul financiar al Fundației Germane de Mediu (DBU) și al Suediei.  


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet