Atelier de Scriere de Proiecte pentru Organizaţii de Tineret

Distribuie prietenilor:


În atenţia Organizațiior de Tineret din Republica Moldova!

Vă informăm că Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova a lansat Concursul de înscriere în Programul anual de granturi pentru organizaţiile de tineret (https://www.civic.md/index.php?option=com_content&view=article&catid=21&id=50134).

Pentru a contribui la calitatea aplicaţiilor de proiect a organizaţiilor de tineret din Republica Moldova, Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" invită doritorii de a se înscrie la Atelierul de Scriere de Proiecte pentru Concursul de granturi în domeniul tineret.

Dacă aveţi o ideie de proiect şi doriţi să lucraţi asupra descrierii aplicaţiei de grant, Vă invităm să participanţi, în perioada 10-11 ianuarie 2020, la Atelierul de Scriere de Proiecte, ce va avea loc în incinta oficiului Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" (mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2).

Luând în considerare că numărul de locuri este limitat, selectarea organizațiilor se va face în baza Formularului de aplicare (https://forms.gle/8oWDjX1XfvzLQ7nr5).

ATENŢIE: Activitatea realizată nu are acoperire financiară, respectiv cheltuielile de transport, cazare şi alimentare vor fi suportate de către participanţi!

Termenul limită de aplicare: 9 Ianuarie 2020, ora 15:00


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet