UE-GIZ // Seminar pentru OSC „Îmbunătățirea planificării și a monitorizării proiectelor investiționale la nivel local”

Distribuie prietenilor:


Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională” (ProCoRe), organizează un seminar de instruire cu tema „Îmbunătățirea planificarii si a monitorizării proiectelor investiționale la nivel local”.

La seminar sunt invitați: reprezentanți ai organizațiilor societății civile din Regiunea de Dezoltare Nord a Republicii Moldova.

Scopul acestei instruiri este de a oferi cunoștințe și de a-i familiariza pe reprezentanții OSC (asociații obștești, GAL-uri, asociații profesionale, grupuri de inițiativă, consiliilor de elevi, ș.a.) din Regiunea de Dezvoltare Nord despre rolul și importanța cetățenilor și a OSC-lor în procesul de luare a deciziilor privind planificare participativă, achiziții publice și conflictul de interese, administrarea și mentenanța serviciilor publice locale, inclusiv monitorizarea și evaluarea proiectelor investiționale de infrastructură, etc.

Pentru a acoperi un număr cît mai mare de beneficiari, numărul de participanți acceptați din partea unui APL este de 1 persoană.

Data: 21 decembrie 2019

Locație: Bălți, str. Mircea cel Batrîn 81 of. 52

Durata: 09.00 – 16.00

Pe parcursul zilelor de instruire ProCoRe va asigura pauzele de cafea și prânzul. Cheltuielile de transport ale participanților NU vor fi rambursate.

Mai multe detalii despre organizator puteți afla accesând site-ul: www.procore.md

Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze, îndeplinind (dați click în continuare) formularul de înregistrare online până în data de 19 decembrie 2019 orele 17:00.

Numărul maxim de participanți per grup va fi de 24 persoane. Participanții vor fi selectați după principiul primul venit – primul servit.

Proiectul „Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” este finanțat de către Uniunea Europeană și este implementat de către Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

În regiunea de Nord, partenerii proiectului sunt AO Pro Cooperare Regională si AO Centrul de Asistenţă Socio-Medicală la Domiciliu „CASMED”.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet