Finantare Start Up prin programul "Clean technology innovation programme for SMEs and start-ups in Moldova" 2023



A fost lansat Apelul Propunerilor de Proiecte pentru anul 2023 din cadrul proiectului Clean technology innovation programme for SMEs and start-ups in Moldova finanțat de către Organizația Națiunilor Unite pentru Dezvoltare Industrială și implementat la nivel național de către Agenția pentru Eficiență Energetică.

Obiectivul proiectului este “Promovarea și susținerea tehnologiilor în domeniul energiei regenerabile în Republica Moldova prin pilotarea unui Accelerator Antreprenorial, care să conducă la dezvoltarea spiritului antreprenorial, crearea locurilor de muncă și impactului pozitiv asupra mediului”.

Aplica accesând acest link https://gcip.tech/register/?country=10 și completează formularul urmând pașii simpli descriși în acest video https://www.facebook.com/AgentiapentruEficientaEnergetica/videos/770496560830151/ și câștigă 10.000 USD pentru ideea ta inovațională.

Participanții concursului vor fi instruiți în dezvoltarea afacerii lor de la zero atât la nivel național, cât și la nivel internațional. Câștigătorii vor participa la concursul internațional organizat de UNIDO la Viena, unde vor concura cu start-upurile din cele zece țări în care este implementat acest concept.

Completează formularul și câștigă 10.000 USD pentru ideea ta inovațională.

Termenul limită de aplicare: 30 Mai 2023!

În cazul în care mai aveți nevoie de informații suplimentare vă rugăm să ne contactați.

Nicolae SOLOVIOV, Coordonator National:
Tel: +373 607675752, email:nicolae.soloviov@gcip.md
Diana GROZAV, Asistent Administrativ
Tel: +373 68984541, email:diana.grozav@gcip.md

Articol adaugat de: Soloviov Nicolae