Programul de granturi mici „Bibliotecile – puncte de educare a alegătorilor" cu Marcela Roșca

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar (https://fb.me/e/RTVMHECG ) pe data de 27 mai începând cu orele 16:00 despre modul de aplicare pentru a deveni beneficiarul programului de granturi mici „Bibliotecile – puncte de educare a alegătorilor", care se desfășoară în cadrul proiectului PNUD „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente", implementat în parteneriat cu CICDE, cu suportul financiar al poporului american, oferit prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Invitata specială a evenimentului este Marcela Roșca - coordonatoarea programul de granturi mici „Bibliotecile – puncte de educare a alegătorilor."

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet