ALDA lanseaza program de granturi

Distribuie prietenilor:


Proiectul  ”AGREED - Activarea reformei guvernării pentru îmbunătățirea dezvoltării” lansează apel de propuneri de proiecte.

Termenul limită de prezentare a propunerilor de proiect este 15 mai 2020.

Prin intermediul Programului de granturi  al proiectului ”AGREED - Activarea reformei guvernării pentru îmbunătățirea dezvoltării”, finanțat de Uniunea Europeană, se oferă suport financiar pe termen scurt pentru organizațiile societății civile care lucrează la nivel local, pentru a promova cooperarea cu administrațiile publice locale în vederea implementării proiectelor ce țin de promovarea principiilor democrației participative la nivel local.

Mai multe detalii puteți găsi pe pagina web http://agreed.md/index.php/2020/04/02/alda-lanseaza-programul-de-granturi/   


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet