Conferința: Finanțare Alternativă pentru Startup-uri și IMM-uriAccesul la finanțare este unul dintre pilonii cruciali care pot asigura dezvoltarea unei comunități antreprenoriale de succes. Suntem încântați să vă invităm la o conferință de referință care va aborda în detaliu instrumentele principale de finanțare alternativă, accesibile pentru antreprenorii din Republica Moldova.

În cadrul acestui eveniment, ne vom aprofunda în elemente de educație și dezvoltare de parteneriate pentru 5 instrumente de finanțare alternativă:

-Crowdfunding
-Business angels
-Fonduri cu capital de risc
-Equity funding
-Programe de finanțare și granturi

Evenimentul va avea loc la Digital Park pe data de 8 Decembrie ora 9:00, oferind oportunități semnificative de învățare și networking.

Agendă evenimentului:

1. Importanța Investiției pentru Companii: Investițiile reprezintă coloana vertebrală a creșterii și dezvoltării unei afaceri. Vom explora modul în care investițiile strategice pot contribui la succesul durabil.

2. Cultura Investițională ca Metodă de Investiție: O perspectivă unică asupra modului în care cultura investițională poate influența deciziile antreprenorilor în alegerea formelor de finanțare.

3. Crowdfunding și Reglementările Aferente: Veți înțelege cum crowdfunding-ul a evoluat și cum reglementările au fost adaptate pentru a sprijini această metodă de finanțare accesibilă.

4. Workshop Interactiv organizat de FAGURA: Un moment de interacțiune directă cu experți din partea FAGURA, unde veți putea adresa întrebări specifice și obține sfaturi utile pentru nevoile dumneavoastră.

5. Programe de Finanțare oferite de instituțiile Publice din Republica Moldova: Vom dezvălui programele de finanțare disponibile prin intermediul entităților de stat, care pot fi o sursă valoroasă de resurse pentru afacerile dvs.

6. Investiții Moderne, Business Angels și Private Equity: Aprofundați înțelegerea investițiilor moderne, rolul investitorilor privați și modul în care aceștia pot contribui la creșterea afacerii dumneavoastră.

Evenimentul are ca obiectiv adunarea antreprenorilor și furnizarea de informații esențiale pentru a vă ajuta să luați decizii informate în ceea ce privește finanțarea afacerii dumneavoastră. Acest eveniment oferă, de asemenea, o platformă de networking pentru a vă conecta cu profesioniști din domeniul investițiilor și antreprenoriatului.

Pentru a participa, vă rugăm să procurați un bilet din acest link - https://unde.io/event/218.

Conferința se adresează antreprenorilor din diverse domenii, cu un accent special pe digitalizare.

Evenimentul este organizat de Startup Moldova, investitii.md și Fagura, cu suportul USAID Moldova, Ambasada Suediei în Moldova și UKAid Moldova.

conferinta