Eveniment pentru tineri: Descoperă ce este antreprenoriatul social și cum lansezi o afacere cu impact social



Ești interesat de antreprenoriatul social? Vino la o sesiune de informare organizată de HUB-ul Antreprenorilor Sociali și află răspunsul la această întrebare. 

Sesiunea de informare are drept scop prezentarea antreprenoriatului social pe înțelesul tuturor. Participând, vei afla ce înseamnă antreprenoriatul social, cum poate fi creată o întreprindere socială, care este beneficiul modelului de business cu impact versus business clasic și multe alte lucruri curioase din domeniu!

La eveniment sunt invitați:

  1. Tinerii și tinerele care sunt interesate de conceptul de antreprenoriat social;
  2. Persoanele interesate să lanseze o afacere socială;
  3. Reprezentanții ONG-urilor care planifică să presteze servicii și/sau să vândă produse prin activitatea antreprenorială;
  4. Alte persoane interesate de ceva nou, social, inovativ;

Evenimentul va avea loc pe 1 iulie 2021, ora 15:00

Locație: iHUB Green, etajul 3 (str.31 august, nr.78)

Sesiunea este publică, fiind o ocazie perfectă pentru a face schimb de experiențe în domeniu, a descoperi noi oportunități și a găsi parteneri de afaceri. În cadrul evenimentului moderat de Aina Idrisova (Președinta Platformei pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului Social în Republica Moldova; coordonatoarea HUB-ului antreprenorilor sociali (AO EcoVisio); trainer, facilitatoare), vei avea posibilitatea să  înțelegi mai bine ce înseamnă antreprenoriatul social. 

Înregistrează-te, accesând următorul link: https://bit.ly/infosesiuneAS-RO.

Evenimentul este organizat de către AO EcoVisio în cadrul Programului Anual de Granturi pentru Organizațiile de Tineret 2022 organizat de Ministerul Educației și Cercetării și este parte a proiectului „Empowering Women Hub Networks” finanțat de UN Women și Suedia, în parteneriat cu Proiectul TEKWILL, finanțat de USAID și Suedia.

Articol adaugat de: EcoVisio
Alte articole de la acest autor: