Invitație la Forumul internațional de networking pentru tinerii antreprenori sociali din Moldova și Ucraina



FB cover forum Kiev 012022Proiectul „EU4Youth - Valorificarea potențialului tinerilor antreprenori sociali din Moldova și Ucraina” (EUnlocking) invită antreprenorii sociali, experții, reprezentanții autorităților publice locale, ONG-urile și alte părți interesate să participe la Forumul Internațional de Networking pentru tinerii antreprenori sociali din Moldova și Ucraina.

Obiectivele evenimentului:
- Înființarea rețelei moldo-ucrainene de tineri antreprenori sociali;
- Promovarea schimburilor de bune practici în rândul tinerilor antreprenori sociali din Moldova și Ucraina;
- Stabilirea relațiilor de colaborare între tinerii antreprenori sociali și oameni de afaceri, investitori și finanțatori.

Evenimentul se va desfășura online, pe Platforma Zoom, în perioada 27 - 28 ianuarie 2022. Pentru a participa la forum, este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea formularului https://forms.gle/2rpb2KSy8TJC3KTj6

Limbile de lucru în timpul forumului: română, ucraineană, rusă, engleză.

Acțiunea este desfășurată în cadrul Proiectului „EU4Youth – Valorificarea potențialului tinerilor antreprenori sociali din Republica Moldova și Ucraina”, cu susținerea financiară a Uniunii Europene, prin intermediul programului EU4Youth. Menționăm că proiectul este implementat în perioada 2020 – 2022, de un consorțiu de organizații partenere: Gustav-Stresemann-Institut (GSI) din Germania, Egalite International (Ucraina),, AXA Management Consulting (Moldova), Eco-Răzeni (Moldova), Centrul CONTACT (Moldova) și Pro NGO! (Germania).

Proiectul contribuie la stimularea potențialului antreprenorial social al tinerilor din Moldova și Ucraina prin crearea unui ecosistem favorabil pentru întreprinderile sociale, precum și prin inspirarea și sprijinirea mai multor tineri antreprenori sociali în dezvoltarea și susținerea soluțiilor lor inovatoare pentru promovarea incluziunii sociale și mediului sustenabil în ambele țări.