Cum se organizează un eveniment marca Moldova Fashion Days?

AH LOGO CHISINAU 1

America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un Facebook Live (https://fb.me/e/aHGOEkBYQ ) pe 9 iunie la orele 10:00 cu Marcela Lozovanu – Director Executiv APIUS. În cadrul sesiunii, veți avea posibilitatea să aflați cum se organizează un eveniment la scară largă, care sunt pașii ce nu trebuie scăpați în procesul de organizare, cum au reușit organizatorii Moldova Fashion Days să se conformeze restricțiilor impuse din cauza pandemiei Covid-19 și să organizeze cel mare mare eveniment de modă din Republica Moldova în format online.

„Moldova Fashion Days” face parte din campania „DININIMA” al cărui scop este să promoveze brandurile locale și să motiveze consumatorii să cumpere produsele realizate pe piața internă. Evenimentul este organizat de APIUS (Asociația Patronală din Industria Ușoară) și DININIMĂ și este susținut de către partenerii strategicii USAID, Sweden Sverige și UKaid. 

America House este un centru de resurse și dezvoltare profesională unde vizitatorii pot veni să învețe, să creeze și să se inspire! Centrul oferă o gamă largă de proiecte și programe culturale și educative menite să împărtășească din istoria, cultura și valorile SUA. Aici veți putea să aflați detalii despre studiile în diverse instituții educaționale din SUA prin intermediul Programului Education USA.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet