Participă la concursul național Premiul Media pentru Tineri „Fericirea mea este despre…”, ediția a VI-a

Centrul Media pentru Tineri te invită să te înscrii la cea de-a șasea ediție a concursului național Premiul Media pentru Tineri, cu subiectul „Fericirea mea este despre…”. În competiție se pot înscrie tinerii cu vârsta cuprinsă între 15 și 20 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova. Un/o participant/ă se poate înscrie o singură data, cu un singur produs, la una dintre cele trei categorii: text, fotografie sau video.   

Ce produs media poți crea?

Ce trebuie să știi înainte de a te înscrie la concurs:

  • Produsul tău va fi acceptat în concurs dacă va coincide criteriilor menționate în regulamentul de mai jos (volum, număr, format).
  • După expedierea produsului tău, în decursul a două-trei zile vei primi un e-mail de confirmare.
  • Te poți înscrie o singură dată la concurs, la o singură categorie/subcategorie.
  • Produsul tău media (foto, video sau text) trebuie să fie realizat în perioada 1 martie 2021 – 30 septembrie 2021.
  • Nu poți participa la Premiul Media pentru Tineri dacă produsul tău a fost premiat în cadrul altor evenimente/concursuri.
  • Câștigătorii vor fi anunțați în noiembrie 2021.
  • Membrii juriului de la Premiul Media pentru Tineri vor fi specialiști în domeniu: fotografi, videografi, jurnaliști și scriitori.
  • Membrii juriului vor aprecia creativitatea, mesajele transmise, calitatea produselor.
  • Premiile de valoare vor reprezenta obiecte care să-i ajute pe tineri să-și dezvolte abilitățile creative, media.
  • Organizatorii pot oferi șase premii (la fiecare subcategorie câte unul) sau trei premii (la fiecare categorie câte unul), în funcție de numărul și calitatea produselor.

Pentru a te înscrie la Premiul Media pentru Tineri, ediția a VI-a, expediază dosarul pe adresa premiul.media@gmail.com, în perioada 16 aprilie – 30 septembrie, 2021.  Dosarul trebuie să conțină formularul de participare, completat de tine și produsul tău media.

Formular-Premiul-Media-2021Descarcă

Citește atent regulamentul. Membrii juriului vor ține cont de criteriile menționate acolo.

Atenție! Câștigătorii ediției 2020 nu se pot înscrie la concurs.

Vezi  cum a fost la Premiul Media pentru Tineri, ediția 2020.

Premiul Media pentru Tineri este concursul media pentru tineri, organizat la nivel național de către AO „Centrul Media pentru Tineri” în parteneriat cu Deutsche Welle Akademie, cu susținerea financiară a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ) și cu sprijinul financiar al altor organizații și companii – numele lor urmează să fie anunțate pe parcursul anului 2021.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.