Facebook Live. Disability is not inability: Equality and social inclusion for everyone

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Incluziunea persoanelor cu dizabilități este o condiție și o strategie esențială pentru respectarea drepturilor omului, a dezvoltării durabile, a păcii și a securității. Cu toate acestea, persoanele cu dizabilități, de cele mai multe ori, trebuie să facă față multor provocări din cauza lipsei de conștientizare, a ignoranței și a prejudecăților din societate. Ziua internațională a persoanelor cu dizabilități își propune să promoveze înțelegerea problemelor legate de dizabilități și să mobilizeze sprijinul pentru demnitatea, drepturile și bunăstarea persoanelor cu dizabilități în toate sferele societății.

Pe 3 Decembrie începând cu orele 18:30, America House Chișinău vă invită să participați la un eveniment Facebook Live cu invitata noastră specială - Victoria Bodean - care va împărtăși propria poveste despre experiența traiului și a studiilor în Moldova ca o tânără cu dizabilități, despre provocările și oportunitățile pe care le are are, despre incluziunea cu handicap vs. experiența ei de a trăi în SUA ca finalistă FLEX în 2016, practici adecvate și roluri similare cu colegii săi din SUA. Povestea ei va inspira și motiva cu siguranță alte persoane cu dizabilități să nu aibă frici sau să simtă impedimente în atingerea succesului în viață.

Link-ul evenimentului pe Facebook: https://www.facebook.com/events/156770866177071


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet