Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) invită agenții economici cu reprezentanță în România să participe la ediția a 2-a a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, care se va desfășura în perioada 09 – 11 octombrie 2020, în incinta Sălii Polivalente Lascăr Pană.

Baia Mare, reședința județului Maramureș, este situată în Nord – Vestul României, în apropierea graniței cu Ungaria și Ucraina, la aproximativ 600 km de București. În ultimii 10 ani, Maramureș și-a crescut ușor ponderea pe care o deține în economia Regiunii Nord-Vest (cu 1,7%), păstrându-și poziția a treia în clasamentul regional al PIB-ului.

Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginii Republicii Moldova. Cu aceasta nouă iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu acest stat.

La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării, cu condiția obligatorie că aceștia au reprezentanță în România. Companiile vor avea posibilitatea să participe și la programul dedicat mediului de afaceri şi investiţiilor în cadrul căruia vor avea stabilite întâlniri B2B cu antreprenori din România.

În contextul celor menționate mai sus, doritorii de a participa sunt rugați să transmită formularul de participare până pe 21 septembrie 2020.

Pentru mai multe informații contactați Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a CCI a RM, tel: (022) 238410, 211442, e-mail: tatiana.ranga@chamber.mddiana.lungu@chamber.md.

Formular de participare

Invitație Baia Mare


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet