Webinar informativ: Civil Society Scholar Awards

Distribuie prietenilor:


Sunteți doctorand sau profesor universitar? Doriți să dezvoltați proiecte educaționale inovative sau să faceți cercetări în universități din Moldova sau din străinătate?

Vă așteptăm marți, pe 14 iulie, la un webinar informativ cu absolvenții programului de granturi “Civil Society Scholar Awards”*, Mariana Zubenschi și Sergiu Musteață, care vă vor povesti atât despre experiența de aplicare și participare în program, cât și despre impactul pe care l-a avut acesta asupra activității lor academice și profesionale.

Webinarul va începe la ora 13:00, live, pe pagina de Facebook a Centrului de Informații Universitare: https://www.facebook.com/CentrulDeInformatiiUniversitare/

Dacă aveți întrebări, le puteți nota pe pagina CIU, sau adresa direct în timpul webinarului.

Vă așteptăm cu drag!


*Programul Civil Society Scholar Awards (CSSA) susține studenții doctoranzi și cadrele academice universitare în elaborarea proiectelor academice care vor contribui la o cercetare calitativă din punct de vedere social și educațional în țara sau regiunea de resedință.

Sunt eligibili programului:
• Studenţii doctoranzi din domeniile eligibile de studii de la universităţi acreditate din ţara natală sau de peste hotare;
• Cadrele academice universitare care predau cu normă deplină (titlul de master este obligatoriu) la una dintre instituţiile de învăţământ superior din ţara natală.

Programul va finanţa proiecte academice de scurtă durată, precum: cercetare (colectarea datelor); vizite de cercetare la biblioteci, arhive sau universităţi; dezvoltarea cursurilor/curriculumului; cercetare care va rezulta în publicaţii; finalizarea disertației.

Orice domenii de studii/predare din cadrul ştiinţelor socio-umaniste sunt eligibile, însă prioritate va fi oferită proiectelor care se axează pe următoarele subiecte: apărare împotriva autoritarismului în creștere; dezvoltarea durabilă, acțiunea climatică și atenuarea efectelor schimbărilor climatice; justiția economică și drepturile lucrătorilor; democrația informațională; abordarea impactului pandemiei COVID-19 asupra țării sau regiunii de origine a solicitantului.

Pentru informaţii detaliate privind programul, instrucţiunile şi formularul de aplicare, vă rugăm să accesaţi https://www.opensocietyfoundations.org/grants/civil-society-scholar-awards.

Pentru detalii, contactaţi Centrul de Informaţii Universitare la tel: 068220076 sau eac@eac.md, www.eac.md.

TERMENUL LIMITĂ de depunere a dosarelor: 22 iulie 2020!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet