Ai o idee de afacere ecologică? Participă la ClimateLaunchpad Moldova 2020

Distribuie prietenilor:


Introduceti descrierea imaginii

Ai o idee de afacere ecologică și dorești să o duci la următorul nivel?

Perfect, ar trebui să aplici la competiția ClimateLaunchpad 2020 – Green Startups Competition!

ClimateLaunchpad este un program gândit pentru a ajuta pe oricine să-și dezvolte ideile/inițiativele ecologice în afaceri profitabile. Programul prevede o serie de traininguri, sesiuni de coaching și networking în domeniul antreprenoriatului.Ediția 2020 va fi un 100% online, astfel oriunde ai fi, acum este momentul potrivit pentru a duce afacerea ta la următoarea etapă.

Termen limită: 30 mai 2020. Pentru a te înscrie în competiție, accesează acest link.


Dacă ideea ta presupune o inovație în domeniile: energie regenerabilă, eficiență energetică, alimentație. Sau poate agricultură, apă, transport, tehnologie industrială sau orice alt mod de combatere a schimbărilor climatice, ești binevenit să te alături. Nu îți face griji dacă nu ai un plan de afaceri sau că ideea ta este doar scrisă pe un șervețel.

Participarea este gratuită, iar sesiunile cu Trainerul internațional se vor desfășoară în limba engleză.

Informații despre ClimateLaunchpad, cum să intri în competiție și alte noutăți sunt disponibile la www.climatelaunchpad.org și pe pagina de Facebook a inițiativei locale.

ClimateLaunchpad 2020 – Green Startups Competition este organizat în cadrul programului de pre-accelerare GreenTech Rangers de către MEGA și Generator Hub. Finanțat prin Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilităţii Globale de Mediu (GEF) în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet