Ambasada SUA la Chișinău/Sesiune de informare live - U.S. Speaker Program

Distribuie prietenilor:


Ambasada Statelor Unite ale Americii vă invită, joi, 9 aprilie, la ora 11:00, la o sesiune de informare Live cu privire la oportunitatea de acordare a granturilor pentru U.S. Speaker Program. Evenimentul va avea loc pe pagina de Facebook a America House. Vă recomandăm să citiți descrierea programului și să pregătiți întrebările în avans 👉 https://bit.ly/3bZuJqs.

US Speaker Program promovează o mai bună înțelegere a politicilor și instituțiilor din SUA cât și a contextului politic, economic, social și cultural din care apar acestea. Ambasada SUA la Chișinău acceptă propuneri de proiecte care să implice speakeri și experți din Statele Unite în programe, precum: seminare, ateliere de lucru, conferințe și implicarea mass mediei. Proiectele trebuie să aibă drept scop crearea și consolidarea cunoștințelor și abilităților necesare pentru dezvoltarea comunităților din Republica Moldova.

Temele programului:

  • Anticorupție
  • Antreprenoriat
  • Inovație
  • Buna Guvernare
  • Securitarea cibernetică
  • Oportunități economice prin investiții
  • Cetățenia activă
  • Promovarea eforturilor Moldovei de diversificare a surselor energetice
  • Independența justiției


Solicitanți eligibili: ONG-urile non-profit din Moldova, instituțiile de învățământ și think tank-urile înregistrate oficial în Republica Moldova.Organizațiile fără înregistrare în RM pot aplica doar ca parteneri printr-o organizație eligibilă.

💥 Data limită de depunere a dosarului: 15 Aprilie 2020, 18:00
Persoana de contact: Andrei Cusnir, cusniram@state.gov

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet