Dezvoltă afaceri verzi la ClimateLaunchpad Moldova

Distribuie prietenilor:


ClimateLaunchpad2020

 Ai o idee de afacere ecologică și dorești să o duci la următorul nivel?
Perfect, ar trebui să aplici la competiția ClimateLaunchpad 2020 - Green Startups Competition

ClimateLaunchpad este un program gândit pentru a ajuta pe oricine să-și dezvolte ideile/inițiativele ecologice în afaceri profitabile. Programul prevede o serie de traininguri, sesiuni de coaching și networking în domeniul antreprenoriatului.

Termen limită de aplicare: 16 mai
https://climatelaunchpad.org/application-form/

Dacă ideea ta presupune o inovație în domeniile: energie regenerabilă, eficiență energetică, alimentație și agricultură, apă, transport, tehnologie industrială sau orice alt mod de combatere a schimbărilor climatice, ești cel mai binevenit să te alături. Nu îți face griji dacă nu ai un plan de afaceri sau că ideea ta este doar scrisă pe un șervețel.

Programul este format din patru etape:
1) Boot Camp - 6-7 Iunie, Generator Hub, Chișinău.
Programul va începe cu o business tabără de două zile, pe parcursul căreia participanții vor avea parte de instruire intensivă din partea unui trainer internațional, cu o vastă experiență în domeniul destartup.

2) Sesiuni de coaching - Iunie - Iulie (zile de sâmbătă), Generator Hub, Chișinău
Vor urma șase sesiuni de coaching împreună cu mentori locali. Fiecare sesiune abordează o temă cheie în construirea unui plan de afaceri (segmentarea pieței, finanțe, valoarea unică a produsului/serviciului, tehnici de vânzări și promovare etc.), precum și metode de atragere a investitorilor.

3) Finala Națională - 25 Iulie, Generator Hub, Chișinău
În cadrul Finalei Naționale, participanții își vor prezenta planul de afaceri în fața unui juriu profesionist. Două din cele mai promițătoare idei vor merge mai departe la Finala Globală, unde vor concura cu finaliști din peste 50 de țări.

4) Finala Globală - Septembrie
În cadrul Finalei Globale echipele își vor prezenta ideile în fața unor investitori și antreprenori de top din domeniul startup-urilor la nivel global. Vor primi feedback despre cum să își îmbunătățească ideea și vor avea ocazia să își discute amănunțit planul de afaceri în cadrul sesiunilor de networking.
Locul I se premiază cu 10.000 de EURO, locul al II-lea cu 5.000 de EURO, iar locul al III-lea cu 2.500 de EURO.

Te poți înregistra pentru program până la 16 mai 2020, prin completarea formularului disponibil aici: https://climatelaunchpad.org/application-form/
Participarea este gratuită, iar întreg programul se desfășoară în limba engleză.

Informații despre #ClimateLaunchpad, cum să intri în competiție și alte noutăți sunt disponibile la www.climatelaunchpad.org și pe pagina de Facebook a inițiativei locale: https://www.facebook.com/ClimateLaunchpadMoldova/

ClimateLaunchpad 2020 - Green Startups Competition este organizat în cadrul programului de pre-accelerare GreenTech Rangers de către MEGA și Generator Hub și finanțat prin Programul de Granturi Mici (SGP) al Facilităţii Globale de Mediu (GEF) în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet