Eveniment de caritate, “Vin pentru Bine”

Distribuie prietenilor:


Vin pentru Bine

 

Pe 13 februarie, cu sau fără voia noastră, gândurile încep să ne zboare către sărbătoarea dragostei. Unii nu cunosc o dragoste mai puternică decât cea pentru oameni, iar alții trăiesc o relație specială...cu vinul bun. Noi te invităm la un eveniment ce le îmbină armonios pe ambele!

“Vin pentru Bine” va îmbina o degustare de vinuri marca Purcari cu o strângere de fonduri pentru familiile vulnerabile din cadrul proiectului “The Moldova Project", la care vei participa achitând doar biletul de intrare. Și, chiar dacă  rețeta serii este deja una ademenitoare, noi adăugăm și un ingredient surpriză: sommelierii tăi vor fi persoane publice (Sanda Diviricean, Olesea Ghilaș, Andrei Cibotaru, Adrian Lazarencu, Dumitru Talmazan, Bogdan Ghieș) care se alătură, și ele, cauzei nobile a evenimentului, donându-și timpul și stăruința pentru ca tu să ai parte de o seară nemaipomenită. Pe lângă degustația selectă, vom avea muzică bună de la Catarina Sandu, participantă Eurovizion și Vocea României, gustări fine de la SELIK și Krista’s Buns.

Fondurile adunate în urma acestui eveniment vor fi utilizate în achiziționarea animalelor domestice și instrumentelor agricole pentru aproximativ 50 de familii social vulnerabile din satele raioanelor Anenii Noi și Hîncești. The Moldova Project lucrează intens cu aceste familii, pe parcursul mai multor ani, pentru ca ele să depășească starea de vulnerabilitate și să devină autosuficiente, autosuficiența fiind obiectivul principal atât al organizației cât și al familiilor, care visează la o viață sigură și independentă. Pentru aceste familii, deținerea unor animale domestice înseamnă o sursă proprie de lapte, carne și ouă, iar grânele și instrumentele agricole pot genera o nouă sursă de venit și, deci, sustenabilitate financiară. 

Vino să sărbătorim dragostea pentru oameni și pentru vin la “Vin pentru Bine”:

“The Moldova Project” este o organizație de caritate cu sediul în Marea Britanie, a cărei misiune este să ajute familiile vulnerabile din R. Moldova prin identificarea soluțiilor pe termen lung pentru problemele cu care se confruntă aceștia, astfel încât ei să trăiască o viață mai fericită, mai sigură și independentă.

13 februarie, ora 18:00, Purcari Wine Shop, Zitty Mall, bilet: 250 lei.

Vă așteptăm cu drag la eveniment!

 


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet