Diamond Challenge Moldova revine cu o nouă provocare: se dă start celei de-a VII-a ediții

Distribuie prietenilor:


  Diamond Challenge, care se află deja la a VII-a ediție în Republica Moldova, este o competiție internațională de antreprenoriat, destinată liceenilor din clasele a 9 - 12-a (licee, colegii, școli profesionale), care au o idee de afacere și își doresc implementarea acesteia. Acest proiect își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a cîte 2 - 4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local, etc), care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.

    Una dintre cele mai bune idei de afacere va fi premiată cu $1000 și oportunitatea de a participa la finala internațională a concursului din Delware, SUA, pentru mai multe detalii Diamond Challenge, accesează aici.

Criterii de eligibilitate:

  • Ești elev(ă) în clasa a 9-12-a;
  • Îți place lucrul în echipă;
  • Cunoști engleza cel puțin la nivel conversațional (*competiția națională și internațională se desfășoară în limba engleză);
  • Ești pregătit să cunoști o abordare inovativă a domeniului de antreprenoriat, să consulți mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolți cu echipa o idee de afacere.


    Dacă întrunești condițiile sus-menționate, atunci completează acest formular și vino la prima sesiune de informare din acest sezon, care va avea loc la data de 22 octombrie, în cadrul America House Chișinău (str. Mitropolit Gavriil Bănulescu - Bodoni, nr.27), cu începere de la ora 16:00. În cadrul evenimentului, vei avea ocazia să afli toate detaliile despre competiție și să întîlnești potențialii mentori pentru echipa ta.Deadline 18 octombrie 2019

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet