Înregistrare la Conferința națională: Învățarea pe tot parcursul vieții - o necesitate pentru a fi competitiv

Distribuie prietenilor:


Școala de Formare Continuă ASEM în colaborare cu Asociația Națională a Tinerilor Manageri cu susținerea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al R. Moldova și a JTI Moldova organizează Conferința Națională – Învățarea pe tot parcursul vieții - o necesitate pentru a fi competitiv. Proiectul este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Rolul educației este unul primordial pentru orice societate. Noile tehnologii au contribuit la diversificarea și multiplicarea abilităților în noua era a tehnologizării. Persoanele sunt în situația de căutare continuă a oportunităților de educare pentru a crește nivelul de performanțe. Învățarea pe tot parcursul vieții, este o prioritate în cadrul comunității europene și anume prin dezvoltarea unor programe și oferirea mai multor oportunități celor care doresc și vor să se perfecționeze.

La conferință vor fi prezentate principalele tendințe în domeniul de învățare pe tot parcursul vieții, experiența unor țări europene, precum și importanța creșterii performanțelor la angajați în cadrul companiilor. De asemenea vor fi prezentate politicile locale și problemele cu care se confruntă prestatorii de programe de învățare pe tot parcursul vieții.

Sunt invitate la Conferință toate persoanele interesate în acest domeniu, unde se vor discuta cele mai actuale subiecte.

În acest context, vă invităm să participați pe data de 24 octombrie 2019 începând cu ora 9.00 la Conferința națională în sala CONGRESS la BRISTOL CENTRAL PARK HOTEL la adresa str. Pușkin 32.

Pentru întrebări și detalii vă rugăm să ne contactați la tel 022402974 sau la emailul: formare.asem@gmail.com .

Va rugam să confirmați prezența până pe 22 octombrie 2019 la emailul indicat mai sus.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet