Termen extins Invităm tinerii și tinerele talentate la concursul de pictură cu tematică electorală VotART Junior ediția 2023Termen extins Invităm tinerii și tinerele talentate la concursul de pictură cu tematică electorală VotART Junior ediția 2023

Ești tânăr/ tânără și ești pasionat/pasionată de artele plastice?

Atunci acest anunț este pentru TINE!

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral invită tinerii și tinerele cu vârsta cuprinsă între 15 și 19 ani, cursanții școlilor de arte din Republica Moldova să participe la Concursul de pictură cu tematică electorală „VotArt Junior”, ediția 2023.

Concursul VotART Junior va avea loc în perioada 01-08 octombrie 2023, în incinta Școlii de Arte Plastice „Alexei Șciusev” din Chișinău, str. Alexandru cel Bun,19. Participanții și participantele vor picta lucrări pe tematica „Alegerile în localitatea mea”, iar trei cele mai bune creații, selectate de Comisia de jurizare, vor fi distinse cu diplome și premii.

Persoanele interesate să participe la Concursul de creație în domeniul electoral VotART Junior sunt invitate să trimită dosarul de concurs la adresa de email: info@cicde.md .

Dosarul de înscriere la concurs va conține:

  • formularul de participare plasat în anunțul de înscriere (anexa nr.1 din Regulament).
  • 3 lucrări realizate în ultimii doi ani, executate la alegere în: acuarelă, guaș, acril, pastel și însoțite obligatoriu de eticheta (jos în partea dreaptă a lucrării):

– Numele, prenumele autorului;

– Vârsta autorului;

– Titlul lucrării;

– Instituția de învățământ;

– Localitatea;

– Numele, prenumele profesorului mentor.

Lucrările vor fi prezentate în format electronic, rezoluție înaltă.

  • Acordul scris al părinților sau tutorelui, în cazul participantelor/ participanților minori (anexa nr.3 din Regulament).

Data limită pentru transmiterea dosarelor este 24 septembrie, ora 23.59. Persoanele selectate vor fi contactate pe email sau prin telefon.

Materialele de lucru și alimentația participanților/participantelor vor fi asigurate în totalitate de organizatori.

După încheierea atelierului, picturile vor fi prezentate în cadrul unei expoziții, apoi utilizate la elaborarea materialelor de educație electorală.

Mai multe detalii vedeți pe https://cicde.md/2023/08/invitam-tinerii-si-tinerele-talentate-la-concursul-de-pictura-cu-tematica-electorala-votart-junior-editia-2023/