Oportunitate pentru studenții de la ASEM, USM, și UTM. Cu XY poți câștiga 1.000$, urmând 3 pași simpli!Articol adaugat de: Olesea Buzu

photo1667839805

Studenții de la Universitatea Tehnică din Moldova, Universitatea de Stat din Moldova și Academia de Studii Economice a Moldovei au posibilitatea să câștige câte 1.000 de dolari. XY Partners lansează un concurs destinat studenților creativi și sârguincioși care își doresc să rezolve probleme actuale din societate prin intermediul unui startup cu componentă tehnologică.

La concurs poate participa orice student înmatriculat la ASEM, USM sau UTM.

Regulile de participare sunt simple și accesibile pentru oricine:

1. Te înregistrezi pe platforma Lumos:

Click aici pentru Lumos ASEM - dacă ești student ASEM

Click aici pentru Lumos USM - dacă ești student USM 

Click aici pentru Lumos UTM - dacă ești student UTM

2. Treci cursul video despre antreprenoriat, format din 12 lecții și susții testul final.

3. Completezi formularul https://forms.gle/Upp6CJtj9hRSj3se9, unde incluzi și ideea ta de startup cu componentă tehnologică (e-commerce, aplicație mobilă, platformă online, etc.), care rezolvă o problemă actuală.

Așadar, la prima etapă, toți participanții vor descoperi lumea antreprenoriatului și vor învăța cum să lanseze propria afacere de la zero, analizând exemple concrete. În cea de-a doua etapă, studenții își vor testa cunoștințele obținute și într-un final vor propune o idee de startup. 

„Prin acest concurs XY Partners își propune să încurajeze studenții să-și manifeste creativitatea și să rezolve probleme actuale, creând un start-up care răspunde la nevoile societății.”

Termenul limită pentru înregistrarea la concurs este data de 7 decembrie 2022.

Rezultatele vor fi anunțate pe 15 decembrie 2022. Va fi selectat câte un câștigător a 1.000$ de la fiecare instituție. 

telegram