RfP21/02244: EU4MD/ Elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului regiunii-cheie Ungheni

Programul EU4Moldova: regiuni cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD în Moldova, este în căutarea unui contractor pentru Elaborarea Planului de Amenajare a Teritoriului regiunii-cheie Ungheni pentru perioada 2021-2040 și anunță despre lansarea tenderului RfP21/02244: EU4MD/ Elaboration of Regional Spatial Development Plan of Ungheni.

Condițiile detaliate ale concursului pot fi accesate aici: https://sc.undp.md/tnddetails2/2244/

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.mdArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet