EU4Moldova: Tender RfP21/02236 - Conceptualizarea și dezvoltarea clusterelor de afaceri durabile

Programul EU4Moldova: regiuni cheie, finanțat de UE și implementat de PNUD în Moldova, este în căutarea unui contractor care să susțină programul pentru proiectarea intervențiilor de dezvoltare a clusterelor de afaceri în Regiunile Ungheni și Cahul și anunță despre lansarea tenderului RfP21/02236 EU4MD/ Conceptualization and development of sustainable business clusters (Conceptualizarea și dezvoltarea clusterelor de afaceri durabile).

Pentru a asigura implementarea adecvată a tuturor activităților planificate, Programul EU4Moldova: Regiuni cheie caută o companie locală care să ofere îndrumări metodologice consistente și cuprinzătoare, conceptualizarea și dezvoltarea clusterelor de afaceri, inclusiv evaluarea părților interesate, instituționalizarea „Platformei comune de dezvoltare”, cartografierea clusterelor, provocări și oportunități de mediu locale și planuri detaliate de dezvoltare pe 5 ani (așa cum sunt detaliate în Termenii de referință ai documentului RfP).

Pentru informații detaliate despre serviciile necesare, precum și instrucțiuni de aplicare, vă rugăm să accesați documentul Request for Proposal plasat în anunț https://sc.undp.md/tnddetails2/2236/.

Doritorii de a participa la concurs sunt invitați să se înregistreze din timp în sistemul e-tendering (https://etendering.partneragencies.org) pentru a putea primi informații actualizate despre eventualele modificări ale termenilor și condițiilor concursului.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Programul „EU4Moldova: regiuni-cheie” (2019-2024) susține dezvoltarea social-economică inteligentă, incluzivă și durabilă în regiunile Cahul și Ungheni, pentru a asigura cetățenilor o calitate mai bună a vieții. Programul are un buget total de 23 mln. euro, este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Fondul Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

Mai multe detalii despre activitățile Programului în regiunile Cahul și Ungheni găsiți pe www.eu4cahul.md și www.eu4ungheni.mdArticolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet