Concurs republican de poezii, eseuri, desene ,,Furtul în viziunea copiilor”



Concurs: Furtul în viziunea copilului”; perioada desfășurării 10.03 – 29.03.2021. La concurs pot participa elevii claselor  I – XII din Republica Moldova.

    Dragi elevi, dacă aveți talent și imaginație, atunci vă provocăm în cadrul unui concurs de desene, poezii și eseuri,  cu genericul „Furtul în viziunea copilului”, ce are ca scop prevenirea și combaterea fenomenului furtului în societate.

Participanții sunt rugați să respectele următoarele condiții:

  • Fiecare participant poate concura doar cu o singură lucrare, pe care o va expedia, scanată, pe poșta electronică csuhari@mail.ru.
  • Participanții la concurs vor elabora lucrările lor, folosind tehnici sau materiale după propria alegere (creion simplu/colorat, acuarele, guașe, colaj, tehnici grafice etc.). Dimensiunea A4, A3.
  • Poeziile și eseurile vor conține cel mult 700 cuvinte, caractere Times New Roman, nr.12.
  • Autorii desenelor, poeziilor, eseurilor sunt rugați să menţioneze în mesajul trimis următoarele informaţii: numele, prenumele, vârsta, instituția școlară, nr. de contact și tema lucrării.
  • Data limită a prezentării desenelor este 29.03.2021, ora 24.00.

   

      Toți  participanții vor fi menționați cu diplome, lucrările acestora fiind expuse în spațiile expoziționale ale Gimnaziului „Vasile Alecsandri”, pe rețelele de socializare și pe www.scoalamarculesti.info

Concursul este desfășurat în parteneriat cu AO a Părinților în Sprijinul Învățământului și Gimnaziul,,V.Alecsandri”, or.Mărculești, r-nul Florești,

 în cadrul Programului de Socializare Juridică în Școlile din Republica Moldova implementat de PH International Sucursala Chisinau cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA prin intermediul Biroului Afacerilor Internaționale în domeniul Combaterii Drogurilor și Aplicării Legii.

Articol adaugat de: Gimnaziu Vasile Alecsandri