Concursul TVC cu genericul ”REMEDIU PENTRU MEDIU!”

TVC

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Asociaţia Obştească "Perspectiva" dă start concursului TVC cu genericul "REMEDIU pentru MEDIU!" organizat în cadrul proiectului: „EcoCahul-Cetăţean implicat pentru un oraş curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul. Scopul concursului fiind valorificarea și promovarea potențialului creator al tinerei generații prin intermediul umorului și formarea unui echilibru civic.

Concursul se adresează tuturor tinerilor din instituțiile de învățământ din municipiul Cahul, care au vârste cuprinse între 14 – 23. Fiecare instituție de învățământ va fi reprezentată de o echipă formată din 8 – 10 membri, în frunte cu un căpitan de echipă.

Înscrierea echipelor la concurs se face prin completarea Formularului de înregistrare https://forms.gle/MtU8iNXifFvX6x2Q6, disponibil pe pagina oficială a asociației www.aoperspectiva.org, rubrica Noutăți.

Termenul limită de înscriere la concurs – 22.02.2021, ora 11:00.

Echipele clasate pe locurile I, II și III li se vor acorda diplome și seturi motivaționale, iar celorlalte locuri doar diplome. Decernarea premiilor şi înmînarea diplomelor va avea loc în aceeaşi zi, imediat după finalizarea concursului.

Condițiile de participare în cadrul concursului le găsești în regulament    https://drive.google.com/…/1H6lI0Xr7QPFOSR8vd4W…/view…

Asociația Obștească „Perspectiva” este beneficiară a Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „EcoCahul – Cetățean implicat pentru un oraș curat”, mun. Cahul, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cahul. Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerul proiectului pentru Regiunea Sud este Centrul Regional de Asistență și Informare a Organizațiilor Neguvernamentale ”CONTACT-Cahul”.

#EU4Moldova #ÎmpreunăMaiPuternici #EU4CivilSocietyMD

#CSOActionMoldova #UEpentruSocietateaCivilă #DezvoltareRegionala

 Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet