Solicitare de ofertă: Concurs de contractare a serviciilor de producere de conținut video în domeniul educațional în cadrul proiectului “Promovarea şi dezvoltarea educaţiei interculturale în formarea iniţială a cadrelor didactice”

Distribuie prietenilor:


Pestalozzi 1

Centrul Educațional PRO DIDACTICA

anunță

 Concurs de contractare a serviciilor de producere de videoclipuri în domeniul educațional în cadrul proiectului "Promovarea și dezvoltarea educației interculturale în formarea inițială a cadrelor didactice”

Proiect: "Promovarea şi dezvoltarea educaţiei interculturale în formarea iniţială a cadrelor didactice"

Finanţator: Fundaţia pentru copii Pestalozzi, Elveţia

Contractor: Centrul Educaţional PRO DIDACTICA

Perioada de prestare a serviciilor: decembrie-ianuarie 2020

Proiectul Promovarea şi dezvoltarea educaţiei interculturale(EIC) în formarea inițială a cadrelor didactice  abordează problemele cu care se confruntă studenții, viitori profesori, din 3 universități  -  de management al claselor multiculturale, cu elevi, care provin din diferite regiuni culturale, geografice și lingvistice, dar și de didactică particulară a subiectelor cu tematică multi-, interculturală.

Scopul proiectului: Îmbunătățirea cunoștințelor și abilităților profesionale de EIC a viitoarelor cadre didactice, în vederea sprijinirii dezvoltării competențelor interculturale la copii și tineri.

Centrul Educațional PRO DIDACTICA anunță concurs de selectare a unei companii care prestează servicii de producere de clipuri video.

În vederea formulării ofertei tehnice și financiare, a se studia Termenii de referință.

A se expedia dosarele la adresele de email: vscurtu@prodidactica.md și cbujac@prodidactica.md cu specificarea „Concurs video EIC”.

Termen-limită de depunere a dosarului: 6 decembrie 2020.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet