Concurs de selectare a unui Specialist sau al unui Atelier de Arhitectura si Design

Distribuie prietenilor:


Concurs: Invităm specialiști sau companii/Ateliere de Arhitectură și Design, spre colaborare în cadrul unui proiect investitional pentru inovații.

Anunțăm o provocare pentru specialiștii din domeniul Arhitecturii și Design, care simt necesitatea și doresc schimbări în sectorul construcțiilor de diverse tipuri - rezidentiale/comerciale/tehnice ș.a.

Cine suntem: O echipa de entuziaști, analiști, activiști sociali, business developeri, preocupați de provocările globale de mediu ce impun necesitatea de a schimba practicile convenționale cu altele inovative în principalele sectoare ale economiei ce au impact primordial asupra climei. 

Scopul: Sporirea gradului de sustenabilitate a sectorului construcții

Obiectivul primordial: Crearea unei entitati capabile sa transpună în realitate inovațiile în sectorul construcțiilor (în special cel rezidențial), înlocuid practicile conventionale cu altele sustenabile

 

Pe cine căutăm:

- Persoane pasionate de domeniul pe care îl practică

- Specialiști experimentați în Arhitectură&Design

- Persoane motivate și dornice de a face parte din schimbare

- Persoane care continuă să se autoperfecționeze și sunt gata să învețe lucruri noi (vor fi asigurate instruiri)

 

Rugăm persoanele interesate să transmită CV-ul în care să fie indicată experiența anterioară și (de dorit) câteva contacte de referință, precum și Scrisoarea de Motivare la adresa electronică sdg.focus.cons@gmail.com.

În scrisoarea de motivare Vă rog să indicați preferințele profesionale de domeniul, viziunea asupra dezvoltarii sectorului construcțiilor, motivația și scopul de participare la concurs.

 

 

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet