Burse

2 Burse la acceleratorul de afaceri online Upcelerator

Distribuie prietenilor:


Dacă a fost un impediment să aplici în Upcelerator din cauza taxei de participare, acum ai posibilitate să primești una din cele două burse în program de la mentorii noștri: Victoria Ous și Cameron Manwaring.🙏
Cum beneficiezi de o bursă?🤔
Trebuie să menționezi în aplicare de ce startup-ul tău trebuie să fie selectat pentru bursă.✅
Aplică aici 👉https://bit.ly/2VlCX6L

Acceptăm aplicări până pe 20 mai. 

Upcelerator este un program de 4 luni unde tinerii antreprenori se vor putea expune la subiecte din toate sferele unei afaceri, de la idee, branding, marketing, vânzări, până la finanțe și cum să găsești bani pentru afacere. La finele programului cei calificați pot să primească investiții de până la 10 mii de dolari pentru dezvoltarea startup-ului său.


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet