Burse

Bursă de studii juridice de la Gladei & Partners

Distribuie prietenilor:


  Bursa de merit ”Gladei și Partenerii”

 Biroul de avocați ”Gladei și Partenerii” susține tinerele talente. La fel ca și în anii trecuți, oferim o bursă de merit în valoarea taxei de studii pentru anul academic 2019-2020. În plus, anul acesta oferim două (2) stagii profesionale de o lună în cadrul biroului.

Condiții de eligibilitate:

Candidații trebuie să fie studenți în anul IV sau masteranzi în cadrul facultății de drept ai unei universități din Moldova, cu frecvența la zi, în bază de contract sau finanțare bugetară.

Dosarul de participare:

  1. CV-ul.
  2. Un eseu în limba română pe tema „Finanțarea participativă (lending-based crowdfunding) – reglementări curente și propuneri”.

Reguli de redactare: max. 2 pagini, Times New Roman 12, spațiere 1.1, se va utiliza stilul de citare Harvard.

Procesul de selecție:

Selectarea va avea loc în baza eseului. Candidații cu cele mai bune eseuri vor fi invitați să le prezinte în fața comisiei de evaluare din care vor face parte avocații asociați ai biroului. Candidații vor avea la dispoziție 7 minute pentru a-și prezenta eseul, după care vor răspunde la întrebările membrilor comisiei de evaluare.

Candidații vor expedia dosarele până la 9 octombrie 2019, la adresa burse@gladei.md. Prezentarea eseurilor va avea loc la 12 octombrie 2019, ora 12:00, în sala de conferințe Sky Tower (etajul 11).

Orice întrebări legate de concurs le puteți adresa la burse@gladei.md.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet