Asociația Obștească CCF Moldova anunță concurs de angajare pentru poziția de specialist în comunicare în cadrul departamentului de Comunicare și FundraisingAsociația Obștească CCF Moldova anunță concurs de angajare pentru poziția de specialist în comunicare în cadrul departamentului de Comunicare și Fundraising.

Specialistul responsabil de Comunicare implementează strategia de comunicare a organizației prin intermediul evenimentelor,
rețelelor sociale, site-urilor și canalelor de mass media în scopul dezvoltării strategiei de strângere de fonduri a CCF Moldova.

Responsabilități principale:

 1. Realizarea și implementarea strategiei generale de comunicare a organizației în acord cu strategia de comunicare și de fundraising a CCF Moldova.
 2. Realizarea strategiei de comunicare pentru fiecare din platformele de SM ale organizației: Facebook, Instagram, Youtube, Patreon.
 3.  Identificarea  subiectelor pentru comunicarea cu potențial de promovare în SM.
 4. Identificarea de subiecte și generarea de conținut, zilnic, pentru fiecare din platformele de SM.
 5. Crearea conținutului pentru website-ul organizației.
 6. Dezvoltarea și menținerea  colaborărilor cu mass media. 
 7. Suport pentru proiectele desfășurate de departamentul de Comunicare.
 8. Elaborarea materialelor de promovare ale acțiunilor organizației. 

Experiență și aptitudini esențiale:

 1. Experiență generală în comunicare și gestionare a platformelor de Social Media (realizarea și implementarea strategiei de SM);
 2. Aptitudini de copywriter, adaptate diverselor medii de comunicare (SM, web, media tradiționale, prezentări, rapoarte);
 3. Interes pentru a însuși și adapta comunicarea conform misiunii organizației.
 4. Experiență relevantă în management de proiect;
 5. Foarte bune abilități de comunicare (scrisă, orală, interpersonală), planificare și organizare, atenție la detalii;
 6. Fluență în limba engleză, română și rusă.

Pentru participarea la concursul de angajare, vă rugăm să expediați CV-ul, scrisoarea de motivare și numele a două persoane de referință, până la data de 25 iunie 2023, la emailul contact@ccfmoldova.org cu titlul Specialist în comunicare

CCF Moldova (www.ccfmoldova.org ) este o organizație non-guvernamentală cu experiență în domeniul protecției sociale a copilului și familiei, realizând dreptul fiecărui copil la creștere și dezvoltare în mediul familial și mediul educațional incluziv în care aceștia își pot realiza plenar potențialul.

Din 2022, CCF Moldova implementează acțiuni de susținere a refugiaților din Ucraina, dar și a comunităților locale care se confruntă cu vulnerabilități sporite.

CCF Moldova este semnatară a Politicii de Protecție a Copilului de Prevenire a Exploatării și Abuzului Sexual și declară toleranță zero față de orice formă de violență. Angajații CCF Moldova vor semna ambele politici și își vor asuma angajamentul de respectare a acestora.