Cerere de ofertă pentru identificarea unui consultant (persoană fizică) specializat în implicare civică și monitorizare bugete



Cerere de ofertă pentru identificarea unui consultant (persoană fizică) specializat în implicare civică și monitorizare bugete care va presta servicii analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = I

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs pentru identificarea unui consultant (persoană fizică) care va presta servicii analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere” în corespundere cu termenii de referință disponibili pe link-ul de la final.

Consultantul va fi responsabil de:

  • Oferirea de mentorat și îndrumare OSC-urilor beneficiare în elaborarea rapoartelor de monitorizare a cheltuielilor bugetare. Experții se vor implica în mod activ cu OSC-urile pentru a asigura calitatea, relevanța și impactul necesare acestor rapoarte.
  • Elaborarea modulului de formare pentru programul de consolidare a capacităților OSC-urilor selectate.

Depunea dosarelor de participare

 Pentru participare la concurs, Consultantul va depune prin email la procurari@expert-grup.org următoarele:  

1)    Oferta tehnică compusă din Formularul de aplicare, metodologia, CV-ul și declarația;

3)     Oferta financiară cu indicarea  ratelor nete zilnice solicitate.  

Consultantul va indica expres în aplicare și în textul emailului poziția pentru care aplică (Expert 1).

Termen limită de aplicare: 19 iunie 2023, ora 19.00.

Pentru orice informații suplimentare ne puteți contacta la  iulia@expert-grup.org, tel. 79 033 684. Persoană de contact Iulia Sîrghi-Zolotco.

Termenii de referință, formularul de aplicare și alte detalii disponibile pe link:  bit.ly/3WRYSkf

------------------

Proiectul este implementat de Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în calitate de partener principal , în consorțiu cu IPRE, AO Institutum Virtutes Civilis (IVC) și Fundația Friedrich Ebert Stiftung Moldova, finanțat de Uniunea Europeană (European Union in the Republic of Moldova) și co-finanțat de Fundația „Friedrich Ebert”.