Kinetoterapeut



Denumirea postului: Kinetoterapeut

Descrierea organizației: Hospices of Hope este o organizație Britanică de caritate care a dedicat mai bine de 30 de ani dezvoltării eficiente și active a Serviciilor de Îngrijire Paliativă în Sud-Estul Europei. Prezentă în Republica Moldova încă din 2008, Hospices of Hope Moldova dezvoltă activ, începând cu 2017, Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope – prima de acest gen din țară.
La momentul actual din această rețea fac parte patru echipe mobile multi-disciplinare care prestează servicii gratuite pentru beneficiari în raioanele Orhei, Soroca, Ocnita și Taraclia iar în 2022 am dezvoltat Centrul de zi pentru servicii de îngrijire paliativă în orașul Orhei și suntem în proces de deschidere a unui Centru de zi pentru servicii în domeniul îngrijirii paliative în orașul Chișinău.

Organizația este parte a rețelei internaționale Hospices of Hope, care mai are filiale în România (Hospice Casa Speranței la Brașov și București), Serbia (BELHospice în Belgrad), Grecia și în Albania, sediul central al organizației fiind în Marea Britanie. Mai multe informații puteți găsi pe website-ul www.hospicesofhope.md.

Localitate: Chișinău, sector centru

Program de lucru: part-time 

Cerinte fata de candidat:

  • Studii universitare complete cu specializare kinetoterapie si recuperare fizica;
  • Experienta de lucru pe un post similar minim un an;
  • Abilitati de lucru la calculator.

Atribuţiile postului:

  1. În exercitarea profesiunii, kinetoterapeutul trebuie să dovedească empatie, corectitudine, disponibilitate şi respect faţă de pacient;
  2. Supraveghează și înregistrează în permanență datele despre starea pacientului si informeaza medicul;
  3. Aplică procedurile de kinetoterapie si masaj, cu toti parametrii agentului fizic, in vederea recuperarii medicale si creşteri amplitudinii mişcărilor, creşterea forţei musculare, precum si pentru ameliorare stării psihoemoţionale;
  4. Va învăţa bolnavul să-şi utilizeze la maximum gradul de mobilitate si sa foloseasca utilajele de deplasare cu mijloace speciale de transport;
  5. Stabileste impreuna cu medicul, programul de recuperare pe obiective pentru bolnavii ce necesita tratament de recuperare individual sau pe grupe.

Candidaţii interesaţi pot trimite un CV-ul la următoarea adresă de e-mail: info@hospicesofhope.md cu mențiunea „CV-Kinetoterapeut”
Numai candidaţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu, a cărui dată va fi stabilită de comun acord.
Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate şi în deplină confidenţialitate.
Organizatia îşi rezervă dreptul de a testa competenţele declarate de către candidat.

Termen: 3 aprilie 2023

Articol adaugat de: Hospices of Hope Moldova