CNPAC angajează psiholog pentru chatul platformei 12plus.md



CNPAC angajează psiholog pentru chatul platformei 12plus.md

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care are misiunea de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate.

Platforma pentru adolescenți www.12plus.md este adresată tinerilor cu vârsta de la 12 ani cu scopul creșterii rezilienței față de exploatare și abuz. Site-ul informează tinerii într-o manieră prietenoasă despre riscurile și specificul vârstei. Adolescenții beneficiază în regim instant de consilierea psihologului, prin intermediul chatului de pe platformă. Site-ul a fost lansat de CNPAC în anul 2017 și este o resursă atât pentru adolescenți cât și pentru părinți.

Ca răspuns la criza refugiaților, CNPAC a tradus conținuturile platformei în limba ucraineană încât să fie util  și accesibil și pentru adolescenții din Ucraina.

Serviciile oferite tinerilor prin intermediul sitului www.12plus.md includ  consilierea psihologică online. Pentru a oferi consiliere tuturor tinerilor care se adresează și a face față numărului în creștere de solicitări, CNPAC angajează psihologi pentru prestarea serviciilor de consiliere psihologică online. 

Tipul de contract: prestări servicii

Perioada de angajare: Martie 2023 – August 2023.

Locul de muncă: la distanță

Program: flexibil, în intervalul de timp  11:00- 23:00, 7 zile din 7.  

Responsabilități: 

  • va oferi consiliere psihologică on-line pentru adolescenți,
  • va documenta consilierile oferite și va realiza raportare lunară,
  • va referi cazurile suspecte de abuz către servicii/asistența necesară,
  • va participa la ședințele de echipă.

Cerințe față de candidat: 

  • Studii de licență în psihologie,
  • Cunoaștere  limbilor română, rusă și/sau ucraineană,
  • Abilități de  comunicare eficientă, planificare și organizare a timpului de lucru, responsabilitate și flexibilitate,
  • Corectitudine și discreție profesională,
  • Abilități de utilizare a gadgeturilor (computer, tabletă, smartphone etc.),
  • Experiența în consiliere online, la linia fierbinte va constitui un avantaj.

Dosarul candidatului va include:

  • CV-ul candidatului/ei;
  • Scrisoare de intenție;

Termen limită de depunere a dosarelor: 3 martie 2023, ora 12.00.

Procesul de recrutare:

Dosarele vor fi prezentate în format electronic la adresa de email office@cnpac.md,  cu mențiunea „Psiholog chat 12plus”.

Pentru detalii suplimentare, apelați la numărul de telefon: 068 64 80 20.

Doar candidații selectați vor fi invitați la interviu.

CNPAC este semnatară a Politicii de Protecție a Copilului și Politicii de Prevenire a Exploatării și Abuzului Sexual și declară toleranță zero față de orice formă de violență.

Angajații CNPAC  vor semna ambele politici și își vor asuma angajamentul de respectare a acestora.

CNPAC încurajează aplicațiile timpurii și își rezervă dreptul de a desfășura interviuri cu potențialii candidați anterior expirării termenului anunțului de angajare. Rezultatele concursului de angajare vor fi comunicate candidaților preselectați după expirarea termenului de colectare și evaluare a dosarelor.  

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.