Consiliul Național al Tineretului din Moldova anunță concurs de selectare a unui(unei) coordonator(oare) de comunicare și relații publice



 

CNTM îşi planifică să crească vizibilitatea activităţilor de tineret în sursele mass-media, consolidând imaginea organizaţiei în societate şi îmbunătăţirea comunicării interne şi externe a organizaţiei atât pe plan naţional cât şi internaţional. Persoana selectată va fi responsabilă de promovarea organizației și a activităților în cadrul proiectelor.

Candidatul(a) trebuie să întrunească următoarele condiții:

  • Experiență în comunicare și PR;
  • Experiență, inclusiv în calitate de voluntar(ă), într-un ONG/instituție publică cu atribuții în domeniul de tineret;
  • Cunoașterea limbilor română, rusă și engleză (scris și oral) la nivel fulent;
  • Competențe de comunicare, negociere și de lucru în echipă;
  • Punctualitate și responsabilitate.

Angajatul/a va beneficia de:

  1. Condiții salariale atractive;
  2. Locație accesibilă și orar de lucru flexibil;
  3. Mediu de lucru deschis, transparent, prietenos;
  4. Posibilitatea de a participa la mai multe proiecte interesante atât în țară, cât și peste hotare

👉 Dacă consideri că ești persoana potrivită jobului dat, atunci completează formularul indicat: https://forms.gle/m98ViZZdc72fpECd9

Persoanele interesate vor expedia prin e-mail la corespondentă@cntm.md dosarul de concurs denumit “Coordonator Comunicare”, care va conţine CV şi scrisoare de intenţie, cu indicarea a 2 persoane de referinţă, până pe 18 decembrie 2022.

Persoana vizată va fi implicată preponderent în cadrul proiectului „Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri”, implementat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.