TERMEN EXTINS: Moldova pentru Pace” si „Laolaltă” anunță concursul de selectare a unui expert/unei experte sau companii/organizații specializate pentru elaborarea de politici



„Moldova pentru Pace” si „Laolaltă” anunță concursul de selectare a unui expert/unei experte sau companii/organizații specializate pentru elaborarea de politici pentru Centrul Comunitar 151.

„Moldova pentru Pace” este o inițiativă civică creată pentru a oferi asistență refugiatelor și refugiaților în urma invaziei ruse în Ucraina.

De la începutul războiului, am contribuit la eforturile de gestionare a fluxului de migrație din țara vecină. Lucrăm pe mai multe direcții: asigurare cu produse (alimentare, de igienă, pentru copii), identificarea de cazare și transport gratuit, protecția drepturilor omului, monitorizarea situației de la punctul de trecere Palanca, gestionarea voluntarilor, oferirea de informație corectă și actualizată etc.

„Laolaltă” este asociația obștească fondată în 2020 din membrii Inițiativei „Împreună Împotriva Covid-19”. Misiunea organizației este să contribuie la dezvoltarea mediului de voluntariat, prin promovarea spiritului civic, empatiei și solidarității în societate, în care fiecare persoană se poate implica și contribui la dezvoltarea comunității sale.

Despre Centru Comunitar

Cu suportul UNHCR lansăm Centrul Comunitar - un spațiu prietenos și sigur pentru femei, care care să ofere oportunități egale de implicare, dezvoltare și integrare.

Despre job

Centrul Comunitar, finanțat de UNHCR, este în cautare de experți/experte în domeniu pentru a elabora următoarele politici:

Politica de gestiune financiară antifraud (Anti-fraud Financial Management policy)

Politica de protecție a copilului (Safeguarding and Child Protection Policy)

Politica de achiziții publice  (Procurement Policy)

Politica privind deturnarea și raportarea ajutoarelor (Aid diversion Policy)

Politica Resurselor Umane (Human Resources Policy)

Politica de protecție a datelor și de confidențialitate (Data Protection and Privacy Policy_

Politica privind integritatea (Integrity Policy)

Politica de siguranță la locul de muncă (Work Safety Policy)

Regulament Intern de Activitate

Cerințe

  • Cel puțin 3 ani de experiență practică sau academică în elaborarea de politici;
  • Experiență în colaborarea cu organizațiile societății civile, autoritățile publice centrale și locale;
  • Abilități de cercetare calitativă și cantitativă, dar și de scriere a rapoartelor analitice, planurilor de management și a politicilor interne și externe.

Disponibilitatea: Septembrie 2022

Dosarul de aplicare trebuie să conțină:

  • CV-ul (de maxim două pagini)
  • Numele la două persoane pentru recomandări.

Transmite dosarul de aplicare până pe 05/09/2022, ora 17:00  pe adresa ao.laolalta@gmail.com , cu titlul ”DOSAR DE PARTICIPARE LA ELABORAREA *DENUMIREA* POLITICII PENTRU CENTRUL COMUNITAR”.

Datele personale vor fi procesate doar pentru scopuri de angajare.