HelpAge International angajează Expert pe Gender



HelpAge International angajează Expert pe Gender

Funcția anunțată: Expert pe Gender

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International (HAI), Moldova

Tipul de contract: Contract prestări servicii pe durată de 1 lună

Perioada de lucru estimată: începând cu luna iunie 2022

Termen limită pentru aplicare: 10 iunie  2022

 

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos. Prin parteneriatele și colaborările noastre, ne propunem să asigurăm includerea persoanelor în vârstă în societate și ne străduim să oferim o lume justă și echitabilă pentru toți, indiferent de vârsta lor. În prezent, HelpAge International lucrează pentru depășirea crizei ucrainene și a lansat un program de suport pentru refugiații care sosesc în Moldova, ce include asistență financiară în numerar, distribuții de produse alimentare și non-alimentare, asistența psihologică primară și de protecție a sănătății mintale și alte tipuri de suport.

La moment suntem în căutarea unui Expert pe Gender capabil să formeze formatori și să fie responsabil de facilitarea unei instruiri în domeniul sensibilității pe bază de gen pentru 25 de voluntari [5 voluntari * 5 Centre de Plasament pentru Refugiați(CPR)]. Pentru mai multe informații a se accesa Termenii de Referință.

Unele responsabilități includ, dar nu se limitează la:

  • Elaborarea suportului de curs pentru participanții la instruiri în domeniul sensibilizării în bază de gen cu accent pe persoanelor în etate- refugiate din Ucraina
  • Facilitarea a câte o instruire pentru reprezentanții celor 5 CPR
  • Călătorii spre localitățile din proiect (5 călătorii)
  • Elaborarea raportului pe serviciul prestat

Calificări și experiență

  • Studii superioare în psihologie, jurisprudență, asistență socială sau alte domenii relevante
  • Cel puțin 3 ani de experiență profesională în lucru pe gender.
  • Experiența de lucru cu refugiații va constitui un avantaj
  • Experiență demonstrabilă în formare de formatori cu accent pe gender.
  • Fluență în limba română, ucraineană și/sau rusă, vorbit și scris

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint, experiența în domenii relevante sarcinii;
  • CV-ul;
  • Oferta de preț - Suma netă per zi indicată în MDL cu specificarea persoană fizică/juridică și numărul total de zile estimate pentru sarcina propusă.

Notă: La această etapă, vă rugăm să nu expediați scrisori de recomandare sau copii ale diplomelor sau certificatelor.

Dosarul de aplicare poate fi depus până la data de 10 iunie 2022, la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Expert pe Gender”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: 060450560, persoană de contact Rusu Renata

În conformitate cu Politica de Protecție:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre pentru oricine este vizat de munca noastră.