Termen Extins: Consultant individual pentru acordarea asistenței MADRM în elaborarea/implementarea politicilor și actelor normative în domeniul hidroameliorației

 

FONDUL DE DEZVOLTARE DURABILĂ MOLDOVA

 

CERERE A EXPRESIILOR DE INTERES

Ref: PP5/SGEM/CS/IC/143 – „Consultant individual pentru acordarea asistenței Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în elaborarea/implementarea politicilor și actelor normative în domeniul hidroameliorației”

Fondul de Dezvoltare Durabilă Moldova (FDD Moldova) solicită Expresii de Interes din partea Consultanților Individuali pentru suplinirea poziției de Consultant individual pentru acordarea asistenței Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în elaborarea/implementarea politicilor și actelor normative în domeniul hidroameliorației. Consultantul este așteptat să presteze servicii cu un program zilnic deplin. Durata de baza a angajamentului oferit Consultantului este de 8 luni, începând cu luna mai pînă la 31 decembrie 2021, urmată de o perioadă opțională, care va fi activată în funcție de performanța Consultantului.

Persoanele interesate să aplice la această poziție sunt încurajate să acceseze portalul web al FDD Moldova http://www.sda.gov.md/ro/Procurements.html pentru toate detaliile referitor la serviciile solicitate.  Termenul limită de depunere a Expresiilor de Interes este 20 mai 2021, ora locală 17-00 (TERMEN EXTINS). Aplicațiile recepționate după termenul indicat nu vor fi luate în considerare.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet