CNPAC anunță concurs privind selectarea unei companii media pentru producerea unui spot video

Distribuie prietenilor:


Locul: Chișinău, Republica Moldova

Tipul contractului: prestări servicii

Candidați eligibili: companii media, asociații obștești, studiouri și ateliere media (persoane fizice și juridice), care dispun de expertiză, echipament și infrastructură necesară pentru producerea spotului video.

Termen limită de prezentare a ofertelor: 12 octombrie 2020, ora 17:00

Termen de livrarea a produsului: 10 noiembrie 2020  

CONTEXT

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație neguvernamentală, care activează începând cu 1997 și are drept misiune de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate.

Între Proiectul Consiliului Europei privind combaterea violenței împotriva copiilor din Republica Moldova și CNPAC a fost semnat un acord de finanțare privind creșterea gradului de conștientizare cu privire la abuzul sexual și exploatarea sexuală a copiilor în rândul lucrătorilor medicali. Acordul de finanțare își propune să consolideze capacitățile medicilor de familie, pediatrilor și asistenților medicali în identificarea și raportarea abuzului și exploatării sexuale a copiilor.

Una dintre activitățile principale care vor fi implementate prin intermediul acestui acord, este producerea unui documentar/video didactic privind răspunsul efectiv al lucrătorilor medicali la exploatarea sexuală și abuzul sexual asupra copiilor, care va fi lansat cu ocazia Zilei Europene privind Protecția Copiilor împotriva Exploatării Sexuale și a Abuzului Sexual.

În acest context, CNPAC anunță concurs de selectare a unei companii media pentru producerea unui material video care va servi drept material didactic și metodologic pentru instruirea lucrătorilor medicali, dar va fi distribuit și pe rețelele de socializare pentru a crește gradul de conștientizare a publicului larg privind fenomenul exploatării sexuale și a abuzului sexual asupra copiilor.

Aici Termeni de referință privind desfășurarea concursului

Oferta trebuie să fie datată, semnată și ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la office@cnpac.org.md , cu mențiunea „Spot raportare abuz sexual” sau direct la sediul Centrului Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (str. mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 61/2, Chișinău) până pe 12 octombrie 2020, ora 17:00.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 079880206 sau la adresa de e-mail: office@cnpac.org.md.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet