CNPAC anunță concurs privind realizarea producțiilor video pentru program parenting

Distribuie prietenilor:


Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este organizație neguvernamentală, care activează  începând cu 1997 și are drept misiune de a contribui la diminuarea incidenței și a consecințelor violenței față de copii prin activități de prevenire, pledoarie, dezvoltare de capacități și servicii specializate. Unul dintre obiectivele strategice ale CNPAC pentru perioada 2019-2023, este promovarea unui mediu familial rezilient față de orice forma de violență, iar realizarea acestui obiectiv prevede inclusiv dezvoltarea abilităților parentale ale adulților care au în îngrijire copii și promovarea serviciilor de calitate de educație parentală.

În contextul Strategiei intersectoriale de dezvoltare a abilităților și competențelor parentale pentru anii 2016-2022, aprobată prin HG nr.1106 din 3 octombrie 2016, CNPAC cu susținerea UNICEF Moldova implementează proiectul „Parentalitate responsabilă pentru o adolescență sigură”. Proiectul are la bază un program de dezvoltare a competențelor parentale destinat părinților sau persoanelor care se ocupă de îngrijirea primară a preadolescenților și adolescenților (10-19 ani). Scopul programului urmărește dezvoltarea transversală a 5 competențe fundamentale la părinți/îngrijitori, astfel încât ultimii să poată răspunde nevoilor adolescentului.

În acest context, CNPAC anunță concurs de selectare a unei agenții de producție pentru realizarea a 28 materiale video (reproducerea jocurilor de rol, cu durata 60-120 secunde, cu implicarea a 2-3 actori (adolescenți și adulți), subtitrate în limba rusă) care vor servi drept material metodologic pentru programul de dezvoltare a competențelor parentale adresat părinților/îngrijitorilor de adolescenți. Materialele video vor fi realizate în baza scenariilor oferite de către CNPAC.

Pentru mai multe detalii privind realizarea materialelor video, accesați ToR...

Termenul-limită pentru aplicare este 5 octombrie 2020, ora 18:00.

Dosarul urmează să fie expediat la următoarea adresă: Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii, mun. Chișinău, str. Calea Ieșilor 61/2 .

E-mail: office@cnpac.org.md cu mențiunea "Producere materiale video program parenting”.

Detalii suplimentare pot fi solicitate la adresa: smoisa@cnpac.org.md sau telefonul 079880221.

Cererile incomplete nu vor fi examinate.

Despre rezultatele concursului veți fi anunțați prin e-mail și la telefon.

*****

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de recrutare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de recrutare.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet