Manager relatii cu clientii

Distribuie prietenilor:


Interportal angajeaza Manager relatii cu clientii.

Misiune:
Menţine şi dezvoltă relaţia cu clienţii companiei, monitorizând respectarea contractelor, promovând serviciile companiei, urmărind încasarea facturilor şi asigurând stingerea creanţelor şi asigurarea realizării plăţilor de către client în temenele stabilite.

Principalele obligatiuni:
- Menținerea relației cu clienții pe termen lung, prin acordarea de suport si consiliere clienților în utilizarea serviciilor, urmărirea contractelor, negocierea prețurilor, organizarea graficului, etc.
- Dezvoltarea de oferte de marketing/vânzări în scopul lărgirii portofoliului de clienţi şi comunicarea acestora; dezvoltarea de instrumente care să crească gradul de satisfacţie al clienţilor.
- Realizarea de analize periodice a pieţei de profil în vederea indentificării, dezvoltării şi aplicării de proceduri de abordare a clienţilor având ca scop consolidarea relaţiei cu aceştia.
- Urmărirea încasărilor şi realizarea de acţiuni de recuperare a creanţelor în limitele şi în condiţiile stabilite de conducerea societăţii şi realizarea de propuneri care să vizeze îmbunătăţirea relaţiilor cu clienţii.
- Gestionarea bazei de date, loalitate, emailing prin CRM.

Conditii minime de competenţă:
- studii superioare
- cursuri specializate în managementul relaţiei cu clienţii
- experienţa în managementul relaţiei cu clienţii

Candidatii pot trimite CV la email: office@cursuri-it.md


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet